Καινούριο σπίτι: ώρα να το γιορτάσετε :)

Η μετακόμιση ήταν κουραστική αλλά απαραίτητη.
Στα θετικά, ήρθε η ώρα για ένα πάρτι στο καινούριο σπίτι!

Καινούριο σπίτι: ώρα να το γιορτάσετε :)

Πραγματικά μας άρεσε το παλιό μας σπίτι.

Είναι το πρώτο σπίτι όπου μείναμε ως ζευγάρι και το πρώτο που επιπλώσαμε μόνοι μας. Πάνω απ’ όλα, ήταν το σπίτι όπου γίναμε οικογένεια και μαγικά, από δύο, τρεις.
Μετά, όμως, γεννήθηκε η κόρη μας. Ξαφνικά, με τον ίδιο μαγικό τρόπο, γίναμε τέσσερις. Είχε έρθει η ώρα να αποδεχτούμε την πραγματικότητα: το μικρό μας σπίτι δεν μας χωρούσε πια. Ήταν καιρός να προχωρήσουμε.
Έτσι, με δάκρυα στα μάτια και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι, αρχίσαμε να ψάχνουμε άλλο. Αν το έχετε περάσει, θα ξέρετε πόσο αγχωτικό είναι. Πήρε πάρα πολύ καιρό!

Και να, όμως, που λίγους μήνες αργότερα, καθόμαστε στο καινούριο μας σπίτι. Μας φαίνεται λίγο περίεργο, φυσικά. Π.χ., ψάχνω σε ολόκληρο τον τοίχο μέχρι να βρω τον διακόπτη. Αυτό θα αλλάξει όμως: τώρα, είναι ακόμα ένα σπίτι. Σύντομα, θα γίνει το δικό μας σπίτι.
Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις πάρτι; Δεν είναι καθησυχαστικό να βλέπεις παλιούς φίλους σε καινούριους χώρους;

Να ’μαστε, λοιπόν. Με πράγματα ακόμα σε κούτες αλλά να περιμένουμε τους καλεσμένους μας.

Ναι, είναι ακόμα κάπως ακατάστατο (δεν ξέρω πώς θα τακτοποιήσω όλα τα ρούχα μας!) αλλά ένα είναι σίγουρο: η κουζίνα είναι έτοιμη για το πάρτι. Για την ακρίβεια, η κουζίνα ήταν το πρώτο δωμάτιο που σχεδιάσαμε και επιπλώσαμε.
Τώρα, καθώς κυνηγάμε τα παιδιά για να τα ντύσουμε, κοιτάζω το πλυντήριο πιάτων με ευγνωμοσύνη.

Χωρίς αυτό, δεν θα κάναμε πάρτι απόψε.

Διαλέξαμε ένα πλυντήριο πιάτων Indesit eXtraspace. Είναι ανθεκτικό, εύχρηστο και δουλεύει καταπληκτικά! Χωράει πιάτα και μαχαιροπήρουνα για 14 άτομα (μεγάλη τύχη γιατί απόψε, θα είμαστε 12!).

Αυτό το μικρό κόσμημα έχει όλα τα προγράμματα και τις επιλογές που χρειάζομαι (που όντως χρησιμοποιώ αντί για φανταχτερά αλλά άχρηστα μπιχλιμπίδια), όπως Καθυστέρηση έναρξης, κύκλους ECO, Μισό Φορτίο, Εντατικό και πολλά άλλα. Αν θέλετε, μπορείτε να αφαιρέσετε το πάνω καλάθι και να αξιοποιήσετε εσωτερικό χώρο πλυσίματος ύψους 53 εκ.
Σε κάθε περίπτωση, καταφέραμε να ντύσουμε τα παιδιά και νομίζω ότι ακούω κάποιον να έρχεται. Ώρα για πάρτι!

Ναι, αρχίζω να το νιώθω ήδη σπίτι μου.