Περιορισμένος χώρος; Βελτιστοποιήστε!

Ο περιορισμένος χώρος δεν σημαίνει περιορισμένες επιλογές.

Περιορισμένος χώρος; Βελτιστοποιήστε!

Στο σπίτι μας δεν έχουμε πολύ χώρο. Κάθε γωνιά είναι γεμάτη έπιπλα, παιχνίδια και διάφορα άλλα (τα περισσότερα δεν θυμάμαι καν να αγοράζω ή να χρησιμοποιώ).

Με βάση τους περιορισμούς του χώρου, πρέπει να λειτουργούμε έξυπνα όταν διαλέγουμε τις συσκευές μας. Ο κανόνας μας είναι ο εξής: πρέπει να είναι οικονομικές, αποδοτικές και ενδεχομένως, όμορφες.

Π.χ. το πλυντήριο ρούχων. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε το κατάλληλο για εμάς. Επίσης, μας άρεσε η ιδέα να έχουμε και στεγνωτήριο αλλά ξέρουμε ότι αυτό θα επιβαρύνει πολύ τον προϋπολογισμό μας. Όμως, μετά από πολλή αναζήτηση και έρευνα, βρήκαμε τη σειρά Innex της Indesit και τα πλυντήρια-στεγνωτήριά της. Εύρηκα!

Καταρχάς, μας το επιτρέπει και ο προϋπολογισμός μας και ο ελάχιστος χώρος που έχουμε.

Αν και δεν το παραδέχεται, ο σύζυγός μου πελαγώνει με τις οικιακές συσκευές. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αυτός μπορεί να επιλέγει με ευκολία τα προγράμματα και τους κύκλους. Επισημαίνονται με σαφή εικονίδια πάνω στη συσκευή και τα λίγα κομβία είναι πολύ έξυπνα τοποθετημένα.

Όσον αφορά τα προγράμματα, υπάρχουν πολλά. Και το καλύτερο; Είναι πραγματικά χρήσιμα. Μέχρι στιγμής, το αγαπημένο μου είναι το 45’ Πλύσιμο & Στέγνωμα που κάνει ακριβώς αυτό που φαντάζεστε και το κάνει τέλεια.

Όταν έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο (σπανίως...), μας αρέσει να βγαίνουμε φίλους σε μπαρ. Μερικές φορές, τα ρούχα μας μυρίζουν άσχημα λόγω του καπνού ή της υγρασίας ενώ δεν έχουν λερωθεί. Για αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιώ τον κύκλο AirFresh που φρεσκάρει γρήγορα τα ρούχα και απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Σας είπα ήδη ότι θέλω οι συσκευές μου να είναι και όμορφες, αν είναι δυνατόν. Λοιπόν, αυτό το πλυντήριο-στεγνωτήριο της Indesit έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Giorgetto Giugiaro. Είναι μια συσκευή με υπογραφή!

Το συμπέρασμα είναι ότι, αν έχετε περιορισμένο χώρο, δεν σημαίνει ότι έχετε περιορισμένες επιλογές ή ότι πρέπει να συμβιβαστείτε ως προς την ποιότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το πλυντήριο-στεγνωτήριο Indesit!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Indesit εδώ.