Ενίοτε, το μικρότερο είναι πραγματικά καλύτερο

Όταν δεν έχετε πολύ χώρο στη διάθεσή σας, συμβιβαστείτε ως προς
το μέγεθος, όχι την ποιότητα.

Ενίοτε, το μικρότερο είναι πραγματικά καλύτερο

Λοιπόν, θα ακουστεί απαίσιο. Θυμάμαι που κάποτε και εγώ και ο σύζυγός μου εξαντλημένοι καταρρέαμε στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και στο σπίτι και (κυρίως) φροντίδας της πολύ απαιτητικής δίχρονης κόρης μας. Μερικές φορές λέγαμε ότι θα είναι υπέροχα όταν θα φύγει για σπουδές και θα έχουμε το σπίτι δικό μας.

Σας είπα ότι θα ακουστεί απαίσιο. Σας παρακαλώ, όμως, να καταλάβετε ότι προσπαθούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κούρασή μας με χιούμορ. Αυτό είναι όλο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η στιγμή έφτασε. Η κορούλα μας μεγάλωσε και φεύγει για σπουδές. Τώρα ευχόμαστε να γυρίζαμε πίσω στον χρόνο, όταν ήταν ακόμα μικρή.

Βρήκε ένα μικροσκοπικό (κυριολεκτώ) σπίτι για να μείνει με την κολλητή της. Είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δωμάτιό της αλλά έχουν ξετρελαθεί και οι δυο τους.

Έτσι, μου ζήτησε να τη βοηθήσω. Η πρώτη μου συμβουλή ήταν: αγοράστε πλυντήριο πιάτων.
Είναι ο κανόνας νούμερο 1 για ειρηνική συγκατοίκηση. Δεν χρειάζεται να πλύνετε πιάτα = 90% λιγότεροι καυγάδες. Εγγυημένα.

Το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να το προσαρμόσουμε σε πολύ μικρό χώρο.

Μίλησα με φίλους και έψαξα στο διαδίκτυο και τελικά βρήκα τη λύση. Η σειρά των πολύ λεπτών συσκευών της Indesit. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.

Με πλάτος μόλις 45 εκ., είναι αρκετά μικρές για να χωρέσουν και να περισσέψει και λίγος χώρος!

Ανησυχούσαμε λίγο για το κόστος, επειδή είχαμε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό (όπως όλες οι οικογένειες), αλλά τελικά ήταν πολύ οικονομικό. Ευτυχώς!

Επίσης, έχει διάφορα προγράμματα και χαρακτηριστικά που θα τους φανούν χρήσιμα. Γρήγορους κύκλους, λειτουργία μισού φορτίου και πολλά άλλα.

Το κοριτσάκι μου (έτσι τη φωνάζει ακόμα ο σύζυγός μου) θα έχει μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και αποδοτική συσκευή και μάλιστα, στη σωστή τιμή.

Και το καλύτερο: δεν θα τσακώνονται για το ποιος έχει σειρά να πλύνει τα πιάτα.