Πλύσιμο ρούχων: πιο εύκολο από ποτέ

Οι διαισθητικές συσκευές απλοποιούν τη ζωή σας.

Πλύσιμο ρούχων: πιο εύκολο από ποτέ

Η γυναίκα μου είναι ο ήρωάς μου. Αλήθεια.

Δουλεύει full-time, έχει δύο παιδιά και ένα σπίτι το οποίο διατηρεί στην εντέλεια. Φυσικά, βοηθάω κι εγώ, αλλά δεν έχω τις οργανωτικές ικανότητες που έχει αυτή. Στη δουλειά, είμαι πολύ καλός στο να προγραμματίζω και να παίρνω αποφάσεις. Όταν, όμως, πρόκειται για το σπίτι... Συνήθως, ρωτάω τη γυναίκα μου.
Μοιραζόμαστε τις περισσότερες δουλειές (αν έχετε οικογένεια, θα ξέρετε ότι υπάρχουν άπειρα πράγματα που πρέπει να γίνουν κάθε μέρα). Αλλά μερικές, μόνο αυτή μπορεί να τις κάνει.

Μία από αυτές είναι το πλύσιμο των ρούχων.
Για κάποιο λόγο, τα χάνω εντελώς όταν πρέπει να χρησιμοποιήσω το πλυντήριο ρούχων. Μου αρέσει να μαστορεύω, να φτιάχνω πράγματα και να βρίσκω πώς δουλεύει κάτι. Τα πλυντήρια όμως; Είναι σκέτο μυστήριο.

Ή μάλλον, ήταν. Τώρα πήραμε καινούριο.

Για να διευκολύνω τη γυναίκα μου, αποφάσισα να πάρω καινούριο πλυντήριο. Ένα που να καταλαβαίνω κι εγώ πώς δουλεύει. Έτσι κι αλλιώς έπρεπε να αλλάξουμε το παλιό.
Μετά από λίγη έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα τη σειρά Innex της Indesit. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα.

Γιατί;
Δείτε ποια είναι η διαδικασία πλυσίματος με το πλυντήριο Innex από την αρχή ως το τέλος:

α) Το γεμίζεις

β) Πατάς ένα κουμπί.

Αυτό ήταν. Κυριολεκτικά.

Δεν χρειάζεται να επιλέγεις πρόγραμμα κάθε φορά που θέλεις να βάλεις πλυντήριο ούτε να ψάχνεις τα κουμπιά. Και, 45 λεπτά αργότερα, τα ρούχα είναι πεντακάθαρα.
Χάρη στο έξυπνο σύστημα Push&Go που μπορώ να χρησιμοποιώ μέχρι κι εγώ.
Πλέον, το πλύσιμο των ρούχων είναι τόσο απλό που ακόμα και ο δεκάχρονος γιος μας άρχισε να βοηθάει. Θέλει κι αυτός να βοηθήσει τη μαμά του (ναι, είναι γλύκας).

Φυσικά, το πλυντήριό μας Indesit Innex έχει πολλά ακόμα προγράμματα και χαρακτηριστικά (Κύκλος πλύσης 30 °, κύκλο Κατά των οσμών, μοτέρ inverter και πολλά άλλα). Είμαι σίγουρος ότι το άλλο μου μισό θα χαρεί πολύ να τα εξερευνήσει. Εγώ πάλι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το χαρακτηριστικό Push&Go.
Η μαμά έχει λίγο παραπάνω χρόνο, εγώ ξεπέρασα τη φοβία μου για τα πλυντήρια ρούχων και ο γιος μας βοηθάει κι αυτός. Βγήκαμε όλοι νικητές!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά Innex της Indesit εδώ.