Δεν έχετε χώρο; Διαλέξτε την
κατάλληλη συσκευή

Για μια τετραμελή οικογένεια, ο χώρος είναι πολύτιμος.

Δεν έχετε χώρο; Διαλέξτε την 
κατάλληλη συσκευή

Η κόρη μου είναι χορτοφάγος. Εγώ κάνω διαρκώς δίαιτα (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία). Ο σύζυγός μου και ο γιος μου τρώνε πολύ. Πάρα πολύ.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Καταρχάς, τα γεύματα και τα προγράμματά μας δύσκολα συνδυάζονται. Επίσης, το ψυγείο μας γέμιζε πολύ γρήγορα. Έπρεπε να προσέχουμε όταν το ανοίγαμε επειδή τα τρόφιμα ήταν το ένα πάνω στο άλλο ή είχαν ξεχαστεί στο βάθος!
Είχε έρθει η ώρα να αγοράσουμε καινούριο. Μετά από πολλή έρευνα, βρήκαμε την ιδανική λύση για εμάς.

Η σειρά eXtra της Indesit περιλαμβάνει καταπληκτικά ψυγεία που έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε. Προσφέρει απλές και αποτελεσματικές λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε.

Π.χ., η σπατάλη των τροφίμων. Με τρελαίνει! Με το παλιό μας ψυγείο, τα τρόφιμα συσσωρεύονται στις εσοχές και έμεναν εκεί ακόμα και αφού είχαν λήξει. Τώρα, χάρη στα έξυπνα συρόμενα ράφια του ψυγείου eXtra, μπορούμε απλώς να τα τραβάμε και να βλέπουμε εύκολα τι έχουν.
Επίσης, τα τρόφιμα διατηρούνται περισσότερο χάρη στο FlexiUse Box. Είναι ένα μικρό έξυπνο κουτί που μπορεί να τοποθετηθεί σε σημεία με διαφορετική θερμοκρασία στο ψυγείο. Έτσι, στον χώρο με θερμοκρασία 0° βαθμούς, είναι ιδανικό για κρέας ή ευαίσθητα τρόφιμα ενώ στους 5° είναι καλύτερο για λαχανικά και φρούτα. Διατηρούνται περισσότερο και είναι πιο νόστιμα!

Όπως είπα, είμαστε πολλοί και ο καθένας ακολουθεί διαφορετική διατροφή. Είναι αρκετά περίπλοκο. Η λύση που βρήκα (άλλωστε, είμαι μητέρα, αυτό κάνω!) είναι να μαγειρεύω από πριν και να καταψύχω τα τρόφιμα. Ευτυχώς, η καινούρια μου συσκευή Indesit μού δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσω τη διαρρύθμιση του καταψύκτη σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Μπορώ να αφαιρώ ράφια, να αλλάζω θέση στα εξαρτήματα έτσι ώστε να εξασφαλίζω επιπλέον χώρο για να αποθηκεύω μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Φοβερό!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά ψυγειοκαταψυκτών eXtra εδώ.