Νόστιμα αλλά εύκολα φαγητά

Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη μια συνταγή για να σας τρέχουν τα σάλια.

Νόστιμα αλλά εύκολα φαγητά

Μου αρέσει η μαγειρική. Μου δίνει την ευκαιρία να είμαι δημιουργική ενώ κάνω κάτι σημαντικό: ταΐζω την οικογένειά μου.

Όμως, δεν έχω πάντα τη διάθεση να περάσω ώρες στην κουζίνα πάνω από τα υλικά και τις θερμοκρασίες ψησίματος για να είναι όλα τέλεια. Μερικές φορές, θέλω κάτι γρήγορο και αξιόπιστο.
Για παράδειγμα, όταν γυρίζω αργά από τη δουλειά και ο σύζυγός μου και τα παιδιά πεινάνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλώς ζέσταινα κάποιο κατεψυγμένο γεύμα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όμως, από τότε που φτιάξαμε την καινούρια μας κουζίνα, βρήκα ένα γρήγορο τρόπο να ετοιμάζω νόστιμα γεύματα που δεν απαιτούν πολλή ώρα.
Είναι μια κουζίνα Indesit Aria—ένα υπέροχο σετ εντοιχισμένων συσκευών μαγειρικής, με σύγχρονη και κομψή χωρίς να είναι ψυχρό και απρόσωπο, όπως είναι συνήθως αυτές οι συλλογές.

Είναι και όμορφες και ζεστές, αν με καταλαβαίνετε.

Τέλος πάντων... ο φούρνος Aria έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό που λέγεται Turn&Cook. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γυρίσετε το κομβίο και ο φούρνος θα κάνει τα υπόλοιπα.
Μαγειρεύει τέλεια χωρίς να χρειάζεται να ελέγχω το φαγητό. Και ποτέ δεν ξεμένουμε από συνταγές! Το Turn&Cook έχει 80 διαφορετικές συνταγές τις οποίες μαγειρεύει τέλεια.

Πείτε αντίο στα κατεψυγμένα γεύματα και υποδεχτείτε τα υγιεινά, εύκολα και νόστιμα φαγητά!

Ανακαλύψτε περισσότερα για το σετ Aria Built-in Cooking Suite της Indesit εδώ.

Περισσότερα στη σειρά Life Proof