Το πλυντήριο ρούχων μου είναι μια συσκευή που κερδίζει χρόνο

Εξοικονομήστε ενέργεια, νερό και (κυρίως!) χρόνο.

Το πλυντήριο ρούχων μου είναι μια συσκευή που κερδίζει χρόνο

Τις προάλλες, ο σύζυγός μου κι εγώ κάναμε μια λίστα με τις δουλειές που έπρεπε να κάνουμε. Όταν τελειώσαμε, κοιτάξαμε ό,τι είχαμε γράψει και συνειδητοποιήσαμε ότι η μέρα δεν έχει αρκετές ώρες για να γίνουν όλες.

Το έχετε ζήσει: παιδιά, εργασία, δουλειές στο σπίτι, ψώνια, καθάρισμα, προγραμματισμός, προβλήματα, μαγείρεμα. Αν, ως εκ θαύματος, μας μείνει καθόλου χρόνος, προσπαθούμε να χαλαρώσουμε λίγο με μια ταινία, ένα βιβλίο, ένα ρομαντικό δείπνο (χα! Τα θυμάστε;).

Πάρτε για παράδειγμα, το πλύσιμο των ρούχων. Διαρκώς μαζεύονται άπλυτα. Μέχρι να βγάλω τα πλυμένα από το πλυντήριο, έχουν μαζευτεί τουλάχιστον άλλες δύο πλύσεις. Το πλύσιμο των ρούχων παίρνει χρόνο, ο οποίος είναι πολύτιμος για τους γονείς!

Για να μη μιλήσω για το νερό και το ρεύμα! Μας κόστιζε μια περιουσία.

Έτσι, αφήσαμε τη λίστα με τις δουλειές για λίγο και εστιάσαμε σε κάτι άλλο. Μια χρονομηχανή.

Ακριβώς, μια χρονομηχανή.

Κάποιοι φίλοι μάς είπαν για τα πλυντήρια ρούχων MyTime της Indesit και έτσι κάναμε μια έρευνα για αυτά. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Αμέσως, πετάξαμε το παλιό μας πλυντήριο και αγοράσαμε το Indesit. Είπαμε αντίο στο παλιό και υποδεχθήκαμε το καινούριο!

Απίστευτο. Η διαφορά ήταν τεράστια.

Αυτό το μικρό κομψοτέχνημα έχει 6 πολύ γρήγορα προγράμματα από 20 (ναι, ΕΙΚΟΣΙ!) λεπτά 59 λεπτά ανάλογα με το είδος του φορτίου. Γεμίζω το πλυντήριο και πριν το καταλάβω, τα ρούχα είναι πεντακάθαρα.

Από τότε που πήραμε το MyTime, βάζουμε πιο συχνά πλυντήριο αλλά έχουμε πιο πολύ ελεύθερο χρόνο!

Μας απασχολούσε επίσης η εξοικονόμηση (φυσικά). Μια μη αποδοτική συσκευή συνεπάγεται επιπλέον έξοδα κάθε μήνα. Πώς τα πάει η νέα μας συσκευή;

Η απάντηση είναι υπέροχα. Για μικρά φορτία η εξοικονόμηση νερού ξεπερνάει το 70%.

Οπότε, ναι, μια χρονομηχανή. Μπορεί να μην ταξιδεύουμε στο μέλλον ή στο παρελθόν, αλλά σίγουρα απολαμβάνουμε περισσότερο το παρόν.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά πλυντηρίων ρούχων MyTime της Indesit εδώ.