Οικονομική συμβουλή για την οικογένεια: επιλέγετε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές

Όσον αφορά την οικονομία, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Οικονομική συμβουλή για την οικογένεια: επιλέγετε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές

Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Καθόλου. Είμαι όμως μητέρα. Και οι μητέρες αναγκάζονται να αναπτύσσουν δεξιότητες που δεν πίστευαν ότι είχαν. Όπως τα μαθηματικά.

Μια φορά τον μήνα, εγώ και ο σύζυγός μου παίρνουμε χαρτί, μολύβι και αριθμομηχανή και ελέγχουμε τους λογαριασμούς και τα έξοδα. Ναι! Είναι όσο διασκεδαστικό ακούγεται :( Αλλά είναι απαραίτητο!

Κάναμε μια λίστα με όσα μπορούμε να περικόψουμε χωρίς να πιεστούμε (δηλ. προγραμματίστε να τρώτε και έξω καμιά φορά!). Κάτι που συνειδητοποιήσαμε ότι παίζει ρόλο είναι η ενεργειακή απόδοση των συσκευών. Μια μη αποδοτική συσκευή σπαταλά ενέργεια και, στην περίπτωση των πλυντηρίων ρούχων ή πιάτων, και νερό.

Σύντομα, αυτή η σπατάλη θα φανεί στους λογαριασμούς σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, κάναμε μια έρευνα στο διαδίκτυο και μιλήσαμε με φίλους. Ψάχναμε αξιόπιστες, αποτελεσματικές και αποδοτικές συσκευές που να σε διευκολύνουν και όχι να περιπλέκουν τα πράγματα.

Μετά από πολλή σκέψη, επιλέξαμε στη σειρά συσκευών eXtra της Indesit.

Γιατί; Γιατί η Indesit προσφέρει τα ανθεκτικά, απλά και αξιόπιστα προϊόντα που χρειάζονται οι πραγματικές οικογένειες. Οι συσκευές eXtra έχουν πολλά χαρακτηριστικά που όντως θα χρησιμοποιήσουμε και είναι στην ιδανική τιμή για μια μέση οικογένεια.

Όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση, οι συσκευές αυτές είναι πολύ αποδοτικές και εγγυώνται την εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την πολύ λογική τιμή τους, είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Αφού εξοικονομήσαμε χρήματα από την αγορά των συσκευών και γνωρίζοντας ότι θα εξοικονομούμε κι άλλα κάθε μήνα χάρη στην εκπληκτική ενεργειακή τους απόδοση, νομίζω ότι μας αξίζει μια επιβράβευση.