Η μαγειρική μπορεί να είναι απόλαυση. Το καθάρισμα όχι.
(Μπορείτε όμως να το κάνετε πιο εύκολο και πιο οικονομικά αποδοτικό!)

Ο χρόνος είναι πολύτιμος: διαλέξτε συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή σας.

Η μαγειρική μπορεί να είναι απόλαυση. Το καθάρισμα όχι. 
(Μπορείτε όμως να το κάνετε πιο εύκολο και πιο οικονομικά αποδοτικό!)

Αγαπώ τη μαγειρική. Ψάχνω συνταγές στο διαδίκτυο και βλέπω σχεδόν όλες τις εκπομπές μαγειρικής.

Μου αρέσει να βρίσκω τα συστατικά, να τα συνδυάζω και να προσθέτω τη δική μου πινελιά στη συνταγή. Μου αρέσει να μαγειρεύω στον φούρνο ή στην κατσαρόλα και να παρακολουθώ τα υλικά να μεταμορφώνονται σε νόστιμο φαγητό για την οικογένεια.

Μετά, βέβαια, έρχεται το βαρετό κομμάτι... το καθάρισμα. Για όσους από εμάς δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάποιον, είναι αναπόφευκτο.
Ευτυχώς, βρήκα συσκευές μαγειρικής που μου ταιριάζουν απόλυτα. Μια φίλη μού είπε για αυτές μια μέρα που παραπονιόμουν για το πόσο με κουράζει να προσπαθώ να καθαρίσω το τζάμι του φούρνου.

Πρόκειται για τη σειρά PureGlass της Indesit. Την αγάπησα με το που την είδα γιατί είναι όλα όσα θέλω: στυλάτη, λειτουργική, οικονομική. Πώς γίνεται να μη μου αρέσει; :)

Τι σας έλεγα για το τζάμι του φούρνου; Πλέον το καθάρισμά του είναι απλό. Σε τρία εύκολα βήματα μπορώ να το αφαιρέσω με ασφάλεια από τον καινούριο μου φούρνο PureGlass και να το καθαρίσω. Το αφαιρώ και το καθαρίζω χωρίς να χρειάζεται να σκύβω σε άβολες θέσεις ή να τρελαίνομαι για να φτάσω ένα λεκέ. Εύκολο!

Οι περισσότερες οικογένειες σκέφτονται τα έξοδα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της συλλογής PureGlass είναι η εξαιρετική ενεργειακή της απόδοση. Οι καυστήρες της κουζίνας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εστιάζουν τη φλόγα στο τηγάνι, μειώνοντας την κατανάλωση αερίου ενώ η ενεργειακή απόδοση του φούρνου είναι εξαιρετική. 

Το συμπέρασμα; Ξοδεύω λιγότερα, εξοικονομώ περισσότερο και χρειάζομαι λιγότερη ώρα για καθάρισμα. Τέλεια!

Περισσότερα στη σειρά Life Proof