Ψάχνετε τον ιδανικό στεγνωτήριο?
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Έχετε κουραστεί να περιμένετε να στεγνώσουν τα ρούχα σας; Μήπως τα ρούχα σας χάνουν αυτό το ωραίο νωπό άρωμα επειδή έχουν παραμείνει στο σωρό ρούχων πάρα πολύ καιρό;

Ήρθε η ώρα να πάρετε ένα στεγνωτήριο. Βάλτε τα ρούχα σας μέσα, αφήστε το να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε!

Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, για να επιλέξετε το καλύτερο στεγνωτήριο για εσάς. Αφήστε αυτό το σύντομο οδηγό να σας βοηθήσει.

Έτοιμοι; Ας προχωρήσουμε!

1. Επιλέξτε χρώμα!

Το χρώμα είναι ένα βασικό στοιχείο. Μην το παραβλέπετε!

Τα κοινά χρώματα για οικιακές συσκευές είναι λευκά, μαύρα και Inox. Αυτά είναι ευπροσάρμοστα χρώματα και μπορούν εύκολα να χωρέσουν με το υπάρχον χρωματικό σας σχέδιο. Θυμηθείτε: ίσως θελήσετε να προσθέσετε λίγο αντίθεση - επιλέγοντας μια άσπρη συσκευή, για παράδειγμα, εάν το γενικό σας σχέδιο χρώματος είναι σκοτεινό.

2. Πάρτε το μέτρο σας!

Ο χώρος και ο χρόνος έχουν ένα κοινό πράγμα: ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετό.
Πριν αγοράσετε το στεγνωτήριο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβαθμίσει το χώρο που διαθέτετε!

Επίσης, μην ξεχάσετε να αφήσετε περίπου 10 εκατοστά μεταξύ της συσκευής σας και του τοίχου, για εξαερισμό.

Και μην ξεχάσετε να μετρήσετε το πλάτος των θυρών στο σπίτι σας! Δεν θα θέλατε να λάβετε τη νέα σας συσκευή και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να περάσει από την μπροστινή πόρτα!

3. Μάθετε τις ανάγκες σας

Υπάρχουν διαφορετικά είδη στεγνωτηρίων. Συνοψίζουμε μερικά από τα βασικά σημεία των πιο κοινών παρακάτω, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Ελπίζουμε ότι βοηθά!

Επιλογή εξαερισμού

Τα στεγνωτήρια εξαερισμού λειτουργούν με την κυκλοφορία του ζεστού αέρα μέσω των ρούχων, προκαλώντας την εξάτμιση του υπολείμματος νερού. Πρόκειται για μια αποτελεσματική και προσιτή λύση.

Θυμηθείτε, τα στεγνωτήρια εξαερισμού απαιτούν εξωτερικό αγωγό, για να μεταφέρουν τον υγρό αέρα έξω.

Επιλογή συμπυκνωτή

Τα στεγνωτήρια συμπυκνωτή συλλέγουν το περίσσευμα νερού και το εξάγουν σε μια δεξαμενή ή στο σωλήνα αποστράγγισης.

Είναι εύκολο να τοποθετηθούν, επειδή δεν απαιτούν εξωτερικό αγωγό. Τα στεγνωτήρια συμπυκνωτή έρχονται συχνά με πολλά φανταχτερά χαρακτηριστικά, οπότε φροντίστε να τα ελέγξετε έξω!

Επιλογή αισθητήρα

Οι έξυπνοι αισθητήρες ανιχνεύουν αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας στο φορτίο. Αυτό τους επιτρέπει να σβήνουν όταν τα ρούχα είναι στεγνά, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε το τέλος του χρονομέτρου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αισθητήρες στεγνωτηρίου προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση όταν πρόκειται για λογαριασμούς, καθώς οι κύκλοι σας θα διαρκέσουν μόνο όσο πρέπει.

Με τους έξυπνους αισθητήρες, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο υγρασίας που θέλετε για τα ρούχα σας. Ένα ελαφρώς υγρό στοιχείο ρούχων (σε υγρασία περίπου 10%) είναι πολύ πιο εύκολο να σιδερωθεί και παρέχει καλύτερα αποτελέσματα.

Επιλογή αντλίας θερμότητας

Τα στεγνωτήρια αντλίας θερμότητας στεγνώνουν τα ρούχα σας με θέρμανση του αέρα μέσω αντλίας θερμότητας. Η υγρασία από τα ρούχα στη συνέχεια συλλέγεται σε δεξαμενή νερού και ο αέρας θερμαίνεται ξανά για να στεγνώσει τα ρούχα σας. Είναι πολύ ευπροσάρμοστα και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο σπίτι σας, επειδή δεν χρειάζονται εξωτερικούς αγωγούς και δεν παράγουν υγρασία στην περιοχή του σπιτιού που τα στεγάζει.
Τα στεγνωτήρια αντλίας είναι επίσης πολύ αποδοτικά από πλευράς πόρων!

4. Ζυγίστε την μπουγάδα σας

.. Εντάξει, ίσως όχι κυριολεκτικά (αν και πραγματικά το βάρος θα ήταν χρήσιμο). Αλλά εξετάστε προσεκτικά τη μέση ποσότητα πλυσίματος που εσείς και η οικογένειά σας παράγετε: θα καθορίσει την χωρητικότητα των νέων τύπων τυμπάνων και αυτό είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των πληροφοριών που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την αγορά σας.
Έχετε επίσης κατά νου ότι η ικανότητα πλύσης και η ικανότητα ξήρανσης είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που εκφράζονται από δύο διαφορετικές τιμές. Έτσι φροντίστε να λάβετε υπόψη και τα δύο.

5. Επιλέξτε τα προνόμιά σας

Τα στεγνωτήρια Indesit διαθέτουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών κύκλων, της αυξημένης ενεργειακής απόδοσης, της μειωμένης κατανάλωσης νερού κλπ.
Κατά τον προγραμματισμό της αγοράς σας, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε ποιά από αυτά θα χρειαστείτε.
Εδώ είναι μια επιλογή των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που τα στεγνωτήρια Indesit έχουν να προσφέρουν.

Γρήγορο σιδέρωμα

Η επιλογή γρήγορου σιδερώματος διασφαλίζει ότι εφαρμόζονται οι καλύτερες ρυθμίσεις υγρασίας.

Τα στεγνά ρούχα σας θα διατηρούν ακριβώς τη σωστή υγρασία, ώστε να σας προσφέρουν εύκολο και καλύτερο σιδέρωμα.

Επιλογή μνήμης

Ρυθμίστε το και ξεχάστε το! Η επιλογή μνήμης σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις ή τις συχνότερες ρυθμίσεις του στεγνωτηρίου.

Την επόμενη φορά που θα έχετε τα ρούχα να στεγνώσουν, το στεγνωτήριο σας θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει!

Ράφι παπουτσιών

Το ειδικό εξάρτημα ραφιού παπουτσιών σας επιτρέπει να τα τοποθετείτε στο στεγνωτήριο κάθετα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ξήρανσης και φροντίδα για τα παπούτσια σας.