Ψάχνετε τον ιδανικό πλυντήριο στεγνωτήριο?

Ψάχνετε τον ιδανικό πλυντήριο στεγνωτήριο?
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια είναι υπέροχα. Συνδυάζουν ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο (όπως το όνομα δείχνει σαφώς ...) σε μια ενιαία συσκευή, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο. Πλύνετε τα ρούχα σας και, όταν ο κύκλος τελειώσει, δεν είναι μόνο καθαρά, αλλά και στεγνά!
Αυτός ο σύντομος οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε λίγα βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ενημερωμένη αγορά.
Έτοιμοι? Ας προχωρήσουμε!

1. Εντοιχισμένο ή ελεύθερο;

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το αν θέλετε η νέα συσκευή σας να τοποθετηθεί χωρίς προβλήματα στον υπάρχον χώρο σας. Τότε εσείς, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο (aka ενσωματωμένο) στεγνωτήριο πλυντήριο.

Οι ενσωματωμένες συσκευές εξασφαλίζουν τη σύνδεση της συσκευής σας με το συνολικό ύφος του δωματίου σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, ο χώρος δεν είναι θέμα, πηγαίνετε σε ένα ελεύθερο. Οι ανεξάρτητες συσκευές Indesit διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, οπότε είναι εξαιρετικό να σας τις δείξουμε!

2. Πάρτε το μέτρο σας!

Ο χώρος και ο χρόνος έχουν ένα κοινό πράγμα: ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετό.
Πριν αγοράσετε τη συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβαθμίσει το χώρο που διαθέτετε. Θυμηθείτε να επιτρέψετε περίπου 10 cm μεταξύ της συσκευής σας και του τοίχου, για εξαερισμό.
Ω, και μην ξεχάσετε να μετρήσετε το πλάτος των θυρών στο σπίτι σας! Δεν θα θέλατε να λάβετε τη λαμπρή νέα σας συσκευή, και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να περάσει από την μπροστινή πόρτα!

3. Ζυγίστε την μπουγάδα σας

... Εντάξει, ίσως όχι κυριολεκτικά (αν και πραγματικά το βάρος θα ήταν χρήσιμο). Αλλά εξετάστε προσεκτικά τη μέση ποσότητα πλυσίματος που εσείς και η οικογένειά σας παράγετε: θα καθορίσει την χωρητικότητα των νέων τύπων κάδων και αυτό είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των πληροφοριών που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την αγορά σας.
Θυμηθείτε: Η χωρητικότητα του τυμπάνου της συσκευής αναφέρεται πάντα σε στεγνά ρούχα, όχι σε υγρό. Έτσι, αν η συσκευή που σας ενδιαφέρει έχει χωρητικότητα 7 κιλών τύμπανο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει το ισοδύναμο των 7 κιλών ξηρών αντικειμένων. Φυσικά, τα πλυντήρια θα ζυγίζουν πολύ περισσότερο όταν είναι βρεγμένα, αλλά μην ανησυχείτε, η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται το επιπλέον βάρος.
Έχετε επίσης κατά νου ότι η ικανότητα πλύσης και η ικανότητα ξήρανσης είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που εκφράζονται από δύο διαφορετικές τιμές, οπότε λάβετε υπόψη και τα δύο.

4. Λάβετε υπόψη σας την ταχύτητα περιστροφής

Η ταχύτητα περιστροφής δείχνει τον αριθμό περιστροφών ανά λεπτό (σ.α.λ.) που είναι ικανό να φτάσει το στεγνωτήριο πλυντήριο. Γενικά κυμαίνονται από 1000 έως 1600rpm.
Ο κύκλος περιστροφής έρχεται μετά τον κύκλο πλύσης και πριν ξεκινήσει ο ξηραντήρας. Κατά τη διάρκεια του κύκλου περιδίνησης, το νερό των υπολειμμάτων εξάγεται από τα ρούχα σας. Ένα υψηλότερο σε στροφές στύψιμο απομακρύνει περισσότερο νερό από ένα πιο αργό και το κάνει πιο γρήγορα.

5. Επιλέξτα τα προνόμια σας

Οι ξηραντήρες ρούχων Indesit είναι εξοπλισμένοι με μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κύκλων, αυξημένης ενεργειακής απόδοσης, μειωμένης κατανάλωσης νερού κλπ.
Κατά τον προγραμματισμό της αγοράς σας, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε ποιες από αυτές θα χρειαστείτε.
Εδώ είναι μια επιλογή των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που διαθέτουν οι ξηραντήρες-στεγνωτήρια Indesit.

Innex

Ένα κουμπί, μηδενική ταλαιπωρία.Βιάζεστε? Η ρύθμιση της συσκευής πλυσίματος διαρκεί τώρα δύο δευτερόλεπτα. Κυριολεκτικά.

Η σειρά συσκευών Innex της Indesit έχει απλοποιήσει τη διαδικασία πλύσης στο ελάχιστο: ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού.
Είτε πλένετε βαμβάκι, συνθετικά, είτε και τα δύο, απλά πατήστε το κουμπί Push & Wash στο Innex πλυντήριο ρούχων και είστε έτοιμοι.

Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης

Κανένας ανίκητος λεκές

Εδώ είναι μια συμβουλή για ελαφρύτερους λογαριασμούς: Οι ξηραντές-πλυντήρια Indesit διαθέτουν ένα χρονόμετρο καθυστέρησης που σας επιτρέπει να φορτώσετε τη συσκευή σας και να την ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εύχρηστη λειτουργία για να ρυθμίσετε τον κύκλο για να ξεκινήσετε τη νύχτα ή τις ώρες εκτός αιχμής, για να εξοικονομήσετε περισσότερα!