Νέο πλυντήριο ρούχων;
Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Υπάρχουν λίγες βεβαιότητες στη ζωή. Ένας από αυτούς είναι ότι τα ρούχα λερώνονται. Και αυτά τα ρούχα θα πρέπει να πλυθούν. Θλιβερό αλλά αληθινό.

Αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τα πράγματα απλά. Αρχίζοντας με αυτόν τον οδηγό, στον οποίο θα παρουσιάσουμε τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όταν αγοράζετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.

Είστε έτοιμοι? Πάμε να αρχίσουμε!

1. Πάρτε τη μεζούρα!

Ο χώρος και ο χρόνος έχουν ένα κοινό πράγμα: ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετός.

Πριν αγοράσετε το στεγνωτήριο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβαθμίσει το χώρο που διαθέτετε.
Ω, και μην ξεχάσετε να μετρήσετε το πλάτος των θυρών στο σπίτι σας! Δεν θα θέλατε να λάβετε τη λαμπρή νέα σας συσκευή, μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να περάσει από την μπροστινή πόρτα!

2. Διαλέξτε: άνω ή εμπρόσθιας φόρτωσης?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλυντηρίου: το άνω φόρτωσης και το εμπρόσθιας φόρτωσης.Όταν αποφασίζετε, σκεφτείτε πώς και πού θα χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας.

Περιορισμένος χώρος? Ίσως ένας άνω φόρτωσης βοηθήσει να εξοικονομήσετε λίγα πολύτιμα τετραγωνικά σε μια περιορισμένη περιοχή ή ίσως θελήσετε να αγοράσετε και ένα στεγνωτήριο και να στοιβάζετε τις δύο συσκευές: σε αυτή την περίπτωση ένας εμπρόσθιας φόρτωσης θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας.

Μπορείτε επίσης να ανυψώσετε τους εμπρόσθιους φόρτωσης με στηρίγματα και βάθρα, για να μειώσετε το σκύψιμο.

Εμπρόσθιας φόρτωσης

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και είναι αποδοτικά από πλευράς πόρων, καταναλώνοντας λίγο νερό.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, ανοίγουν στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Άνω φόρτωσης

Τα άνω φόρτωσης που ανοίγουν από την κορυφή παρέχουν βραχείς κύκλους πλυσίματος και ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει μειωμένη δόνηση κατά τους κύκλους.

3. Ζυγίστε τη μπουγάδα σας

... Εντάξει, ίσως όχι κυριολεκτικά (αν και πραγματικά το βάρος θα ήταν χρήσιμο.) Αλλά εξετάστε προσεκτικά τη μέση ποσότητα ρούχων που εσείς και η οικογένειά σας παράγετε: θα καθορίσει την χωρητικότητα του νέου τυμπάνου και αυτό είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των πληροφοριών που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την αγορά σας.
Θυμηθείτε: Η χωρητικότητα του τυμπάνου της συσκευής αναφέρεται πάντα σε στεγνά ρούχα, όχι σε υγρά. Έτσι, εάν η συσκευή που σας ενδιαφέρει έχει χωρητικότητα τυμπάου 7 κιλών , αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει το ισοδύναμο των 7 κιλών ξηρών ρούχων. Φυσικά, τα ρούχα θα ζυγίζουν πολύ περισσότερο όταν είναι βρεγμένα, αλλά μην ανησυχείτε, η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται το επιπλέον βάρος.

4. Επιλέξτα τα προνόμια σας

Τα πλυντήρια Indesit είναι εξοπλισμένα με μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κύκλων, αυξημένης ενεργειακής απόδοσης, μειωμένης κατανάλωσης νερού κλπ.
Κατά τον προγραμματισμό της αγοράς σας, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε ποιά από αυτά θα χρειαστείτε.
Ορίστε μια σειρά με τα χαρακτηριστικά που τα πλυντήρια Indesit έχουν να προσφέρουν.

Innex

Ένα πάτημα, μηδέν ταλαιπωρία

Βιάζεστε; Η ρύθμιση του πλυντηρίου σας διαρκεί πλέον μόνο δύο δευτερόλεπτα.

Η γραμμή Innex των πλυντηρίων ρούχων της Indesit έχει μειώσει τη διαδικασία πλύσης στο ελάχιστο: μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είτε πλένετε βαμβακερά, συνθετικά, είτε και τα δύο, απλά πατήστε το κουμπί Push & Go στο πλυντήριο Innex και είστε έτοιμοι.

Extra Wash

Δεν υπάρχουν πια ακατανίκητοι λεκέδες

Έχετε δει όλου του είδους λεκέδες, μερικοί από αυτούς απλά σας κάνουν να θέλετε να τραβήξετε τα μαλλιά σας. Μην το κάνετε (θα το μετανιώσετε). Ορίστε μια απλούστερη και πιο αποτελεσματική προσέγγιση: βάλτε τα λερωμένα ρούχα στο πλυντήριο , και επιλέξτε τον ειδικό κύκλο έξτρα πλύσης.

Θα πάρετε και πεντακάθαρα ρούχα και ένα ανακουφισμένο χαμόγελο. Πολύ καλό, έτσι;