Ψάχνετε τον ιδανικό φούρνο μικροκυμμάτων;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι φούρνοι μικροκυμάτων υπήρξαν βασικές συσκευές σε κουζίνες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο των παραδοσιακών φούρνων, όταν θέλουν να ζεσταίνουν γρήγορα ή να ξεπαγώνουν ένα γεύμα.
Οι πρόσφατοι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν εξελιχθεί σημαντικά, προσφέροντας πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, επιτρέποντάς σας να μαγειρέψετε νόστιμα γεύματα, όπως θα κάνατε και με τον παραδοσιακό σας φούρνο.

1. Πάρτε το μέτρο σας!

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα μικροκύματα είναι το μέγεθος τους - μικρό, συμπαγές, σας δίνουν μεγάλη ελευθερία όταν πρόκειται να πάρει τη θέση τους μέσα στην κουζίνα σας.

Τούτου λεχθέντος, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς πόσα χώρο διαθέτετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα εντοιχισμένο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτοί οι τύποι μικροκυμάτων συνδυάζονται απρόσκοπτα με το υπόλοιπο ντουλάπι σας και φαίνονται υπέροχα!

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβείς μετρήσεις του διαθέσιμου χώρου

2. Επιλέξτε τα προνόμιά σας

Η τεχνολογία μικροκυμάτων έχει προχωρήσει πολύ. Τα τελευταία μοντέλα προσφέρουν μια ποικιλία από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να δημιουργήσετε γευστικά γεύματα και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα.
Φροντίστε να εξετάσετε τι ψάχνετε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων και επιλέξτε αυτό που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.
Εδώ είναι μια επιλογή των χαρακτηριστικών γνωρίσματα που μπορούν να προσφέρουν τα μικροκύματα της Indesit:

Design

Κομψοί, στυλάτοι, λειτουργικοί

Τα μικροκύματα Indesit διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, παρέχοντας ταυτόχρονα τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε εξαιρετικά πιάτα

Βελτιωμένη LED εμφάνιση

Απόλυτος έλεγχος, χωρίς κόπο.

Η ενισχυμένη Οθόνη LED στα μικροκύματα της συλλογής Aria της Indesit σας δίνει έναν σαφή και άμεσο τρόπο πρόσβασης στις ρυθμίσεις και τα προγράμματα. Τα φωτιζόμενα εικονίδια, τα πλήκτρα αφής και η απαγορευμένη παρεμβολή διασφαλίζουν ότι το μαγείρεμα είναι παιχνιδάκι.

Grill

Τέλειο ρόδισμα

τα μικροκύματα στη συλλογή της Aria της Indesit περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη σχάρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την ταχύτητα και την ευελιξία του μαγειρέματος με φούρνο μικροκυμάτων, με την προστιθέμενη αξία των απολύτως τραγανών, ροδισμένων πιάτων.

Προγραμματισμένες ρυθμίσεις

Μαγειρέψτε με σιγουριά

Τα μικροκύματα Aria της Indesit κάνουν το μαγείρεμα ευκολότερο από ό, τι πριν, με πολλές προγραμματισμένες λειτουργίες που ρυθμίζουν αυτόματα την ιδανική θερμοκρασία και το χρόνο μαγειρέματος για τη συνταγή σας.

Είτε φτιάχνετε πίτσα είτε λαχανικά ψητά, απολαύστε πάντα άψογα μαγειρεμένα πιάτα.

Κάλυμμα πιάτων

Μια χείρα βοηθείας στην κουζίνα.

Τοποθετώντας πάνω από το πιάτο μαγειρέματος, το κάλυμμα μικροκυμάτων Indesit Aria αποτρέπει διαρροές, μειώνοντας την ανάγκη καθαρισμού.

Μπορείτε επίσης να καλύψετε ένα πιάτο και να μαγειρέψετε το άλλο ταυτόχρονα, για να μην αναμιγνύετε τις οσμές.