Ψάχνετε νέο φούρνο?
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Είμαστε αυτό που τρώμε, έτσι; Έτσι είναι λογικό να αγοράσετε ένα φούρνο που παρέχει την καλύτερη εμπειρία μαγειρέματος για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Η επιλογή του σωστού φούρνου μπορεί να είναι δύσκολη. Αφήστε τον εύχρηστο οδηγό αγοράς του φούρνου σας να σας βοηθήσει να κάνετε μια ενημερωμένη αγορά.
Έτοιμοι? Ας προχωρήσουμε!

1. Μάθετε τις ανάγκες σας.
Φούρνος ή Κουζίνα;

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του φούρνου και της κουζίνας; Απλό: η κουζίνα συνδυάζει το φούρνο και την εστία ( γκαζιού ή επαγωγική).

Είναι πάντα ελεύθερες, και όχι εντοιχιζόμενες. Και ο φούρνος; Λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό: ο φούρνος μόνο, και όχι ο συνδιασμός με φούρνο και εστία.

2. Γκαζιού ή ηλεκτρικός;

Οι ηλεκτρικοί φούρνοι παρέχουν μία μεγάλη γκάμα απο μαγειρικές επιλογές, όπως οι προεπιλεγμένες επιλογές για ζέσταμα των συνταγών σας.

Η διανομή της θερμότητας στους φούρνους γκαζιού είναι εξαιρετική για υγρά αλλά καλά μαγειρεμένα πιάτα, καθιστώντας τους τέλεια επιλογή για το μαγείρεμα ειδικών περιστάσεων. Η Indesit προσφέρει επίσης φούρνους διπλής καύσης.

3. Πάρτε το μέτρο σας!

Πριν από την αγορά του νέου σας φούρνου, βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρησει το διαθέσιμο χώρο.
Όσον αφορά το μέγεθος, οι φούρνοι ταξινομούνται συνήθως ως «μονοί» ή «διπλοί».

Οι μονοί φούρνοι αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις περισσότερες οικογένειες. Παρέχουν όλο το χώρο που χρειάζεστε για το καθημερινό σας μαγείρεμα και είναι εύκολο να χωρέσουν στην κουζίνα σας, ακόμα και αν η διαθεσιμότητα χώρου είναι περιορισμένη.

Οι διπλοί φούρνοι είναι ακριβώς αυτό: δύο ξεχωριστοί φούρνοι, σε συνδυασμό. Ως εκ τούτου, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και πολύ περισσότερο χώρο για μαγείρεμα. Εάν οργανώνετε πάρτι με δείπνο, ή έχετε μια ιδιαίτερα μεγάλη οικογένεια, αυτή μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

4. Διαλέξτε χρώμα!

Το χρώμα είναι ένα βασικό στοιχείο για τη δημιουργία της διακόσμησης που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ
Οι οικιακές συσκευές έρχονται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων το λευκό, το μαύρο και το Inox. Αυτά είναι ευπροσάρμοστα χρώματα και μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν το υπάρχον χρωματικό σας σχέδιο. Θυμηθείτε: ίσως θελήσετε να προσθέσετε λίγη αντίθεση - επιλέγοντας έναν λευκό φούρνο, εάν για παράδειγμα το γενικό χρώμα σας είναι σκοτεινό.
Είναι ένα θέμα, μια γεύση. Εξετάστε τις διάφορες επιλογές που έχετε και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εσείς και η οικογένειά σας θα περάσετε πολύ χρόνο στην κουζίνα, φροντίστε να την κάνετε υπέροχη

5. Σκεφτείτε τις επιλογές αυτόματου καθαρισμού

Ναι, οι φούρνοι μπορούν πραγματικά να καθαριστούν! Εάν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε μια γρήγορη επισκόπηση των κύριων συστημάτων αυτοκαθαρισμού: Καταλυτική και Πυρολυτική.

Καταλυτικός

Οι καταλυτικοί φούρνοι περιέχουν ειδικές επενδύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν λιπαρές ουσίες. Κατά τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού του καταλυτικού φούρνου, ο φούρνος θερμαίνεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το πλεονάζον γράσο και βρωμιά μαλακώνουν ή καίγονται. Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος καθαρισμού, μπορείτε να τα αφαιρέσετε εύκολα με ένα πανί.

Πυρολυτικός

Με τους πυρολυτικούς φούρνους, κατά τη διάρκεια του κύκλου αυτοκαθαρισμού, η κοιλότητα του φούρνου φθάνει σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες

6. Επιλέξτα τα προνόμια σας

Όπως και οι περισσότερες οικιακές συσκευές, οι σύγχρονοι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με χρήσιμα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας σεφ.
Παρακάτω μια επιλογή από λειτουργίες που προσφέρουν οι φούρνοι Indesit.

Turn&Cook

Μια κίνηση, 80 νόστιμες συνταγές.
Η νέα λειτουργία Turn & Cook της Indesit: απλά γυρίστε τον φούρνο σας και ρυθμίστε τον να μαγειρεύει αυτόματα μία από τις 80 νόστιμες συνταγές σε μία μόνο ώρα.
Τα αγαπημένα σας πιάτα είναι απλά μια κίνηση μακριά!

Freasy Cook

Από παγωμένο σε μαγειρεμένο σε χρόνο μηδέν!
Το Freasy Cook σας επιτρέπει να μαγειρεύετε κατεψυγμένα γεύματα, σε λιγότερο χρόνο. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος, ακόμη και χωρίς τη προθέρμανση του φούρνου σας. Έτσι μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το κατεψυγμένο γεύμα σας στο φούρνο και να μαγειρέψετε!

Επιλογή για πίτσα

Τέλεια πίτσα!
Με τη λειτουργία πίτσας, οι ρυθμίσεις θερμότητας και χρόνου του φούρνου Indesit ρυθμίζονται αυτόματα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη, τραγανή πίτσα οποιαδήποτε στιγμή!
Αλλά υπάρχουν και άλλα: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πίτσας για να ζεστάνετε και να προετοιμάσετε ψωμί και άλλες ψητές συνταγές.