Ψάχνετε την ιδανική κουζίνα;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι κουζίνες είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερους χώρους. Ως αυτόνομες συσκευές που συνδυάζουν μια εστία με έναν ή περισσότερους φούρνους, είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστες.
Όταν αγοράζετε μια νέα κουζίνα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Αφήστε αυτό το χρήσιμο οδηγό αγοράς να σας βοηθήσει να κάνετε μια ενημερωμένη αγορά!

1. Σκεφτείτε τους τύπους καυσίμων

Οι ηλεκτρικές κουζίνες έρχονται σε τρεις διαφορετικούς τύπους καυσίμων: αέριο, ηλεκτρικό και διπλό καύσιμο.

Κουζίνες αερίου

Οι κουζίνες αερίου επιτρέπουν την άμεση και ακριβή μαγειρική. Ελέγξτε εύκολα τη φλόγα κάτω από το τηγάνι για να πάρετε τα επίπεδα θερμότητας που θέλετε για τη συνταγή σας. Ανακατέψτε τις πατάτες και το μαγείρεμα με τηγάνι είναι εύκολο, με αέριο.
Θυμηθείτε: θα χρειαστείτε πιστοποιημένο επαγγελματία για την ασφαλή τοποθέτηση μιας κουζίνας αερίου.

Ηλεκτρικές κουζίνες

Οι ηλεκτρικές κουζίνες επωφελούνται από την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας και είναι συχνά πλούσιες σε χαρακτηριστικά.

Τρεις συνήθεις επιλογές όταν πρόκειται για ηλεκτρικές εστίες είναι η συμπαγής πλάκα, το γυάλινο κεραμικό και η επαγωγή.

Στερεά πλάκα

Οι εστίες στερεής πλάκας είναι μια προσιτή, δοκιμασμένη στο χρόνο επιλογή και επιτρέπουν τον καλό έλεγχο κατά το μαγείρεμα.

Οι εστίες μαγειρέματος στερεάς πλάκας διαθέτουν γενικά τέσσερις ή περισσότερες στρογγυλές ηλεκτρικές σπείρες, που θερμαίνονται που με τη σειρά τους να θερμαίνουν την κατσαρόλα.

Γυάλινες κεραμικές

Οι εντυπωσιακές και μινιμαλιστικές, κεραμικές εστίες διαθέτουν κομψές επίπεδες κεραμικές επιφάνειες. Κάτω από αυτές, μια σειρά σπειροειδών μεταλλικών θερμαντικών στοιχείων μεταφέρει τη θερμότητα στις διάφορες ζώνες μαγειρέματος, οι οποίες με τη σειρά τους θερμαίνουν τη κατσαρόλα .
Η επίπεδη επιφάνεια τους καθιστά εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν, ενώ, όταν είναι ηλεκτρικοί, διαθέτουν συχνά διαισθητικά πάνελ ελέγχου αφής.

Επαγωγικές εστίες

Οι επαγωγικές εστίες επωφελούνται από την πρωτοποριακή τεχνολογία, χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία για τη θέρμανση της κατσαρόλας, αντί της ίδιας της εστίας. Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια της εστίας σας θα παραμείνει σε θερμοκρασία δωματίου ακόμα και κατά το μαγείρεμα, καθιστώντας μια ασφαλή και εξαιρετική επιλογή εάν έχετε παιδιά στο σπίτι.
Τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου αφής, η γρήγορη ρύθμιση της θέρμανσης και ο ελκυστικός σχεδιασμός είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των επαγωγικών εστιών.

Διπλό καύσιμο

Οι κουζίνες διπλού καυσίμου διαθέτουν μαζί τα πλεονεκτήματα τόσο του αερίων όσο και του ηλεκτρικών κουζινών.

Διαθέτουν συνήθως εστίες αερίου και ηλεκτρικούς φούρνους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ακρίβιας και αμεσότητας μαγειρέματος αερίου ,με τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου ηλεκτρικού φούρνου.

2. Πάρτε το μέτρο σας!

Πριν αγοράσετε τη νέα σας κουζίνα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβαθμίσει το διαθέσιμο χώρο. Έτσι, πάρτε το μέτρο σας, και αρχίστε να σημειώνετε!
Θυμηθείτε: προτείνουμε να προσθέσετε επιπλέον 5 χιλιοστά γύρω από τη συσκευή για να διευκολύνετε τον εξαερισμό, καθώς και την πρόληψη της υπερθέρμανσης.
Και μην ξεχάσετε να μετρήσετε το πλάτος των θυρών και άλλων διαδρόμων στο σπίτι σας! Δεν θα θέλατε να λάβετε τη νέα σας συσκευή, και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να περάσει από την μπροστινή πόρτα!

3. Επιλέξτε τα προνόμιά σας

Όπως και οι περισσότερες οικιακές συσκευές, οι σύγχρονες κουζίνες προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας σεφ.
Εδώ είναι μια σειρά από λειτουργίες που έχουν να προσφέρουν οι Indesit κουζίνες.

Multichef

Μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα χωρίς κόπο!
Το Multichef προσφέρει μια σειρά από μοναδικές μεθόδους μαγειρέματος, που σας βοηθούν να προετοιμάσετε εύκολα τα πιάτα.
Από ένα πλούσιο ψωμί μέχρι την πίτσα , το ψωμί σκόρδου και κάθε άλλη επιλογή, το Multisef σας καλύπτει. Απολαύστε!

Εύκολος καθαρισμός

Καθαρίστε χωρίς κόπο.
Ο σχεδιασμός Easy cleaning της Indesit σας επιτρέπει να αφαιρείτε γρήγορα, με ασφάλεια και εύκολα την πρόσοψη του γυαλιού από την εστία σας, για να κάνει τον καθαρισμό του παιχνιδάκι.