Ψάχνετε νέα εστία;
Ξεκινήστε με αυτόν τον απλό οδηγό αγοράς!

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη εστία ματιών, ανάμεσα στη θερμότητα και τα αρώματα των συνταγών σας.

Είναι ένα μέρος που μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας, και να ζήσετε μαγικές στιγμές μαγειρικής.

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε εστία, βεβαιωθείτε ότι θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Ορίστε κάποια τιπς που θα σα βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Ταιριάξτε τη με το στύλ μαγειρικής σας

Το κύριο στοιχείο που πρέπει να σκεφτείτε είστε εσείς - και το στύλ της μαγειρικής σας. Κάποιοι τύποι εστιών θα ταιριάξουν περισσότερο σε εσάς από άλλους. Υπάρχουν φυσικά και άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Αν για παράδειγματα έχετε παιδιά, η πρώτη σας έννοια θα είναι η ασφάλειά τους.

Εμείς έχουμε επιλέξει τους περισσότερο κοινούς τύπους εστιών, που θα βρείτε διαθέσιμους, παρακάτω.

Στερεές πλάκες εστιών

Οι εστίες στερεής πλάκας είναι μια προσιτή, δοκιμασμένη στο χρόνο επιλογή. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο μαγειρέματος που προσφέρει ένα καλό έλεγχο, καθώς μαγειρεύετε.

Οι εστίες στερεής πλάκας διαθέτουν συνήθως τέσσερις ή περισσότερες στρογγυλές ηλεκτρικές σπείρες, που θερμαίνονται, και με τη σειρά τους να θερμαίνουν τη κατσαρόλα ή το τηγάνι.

Γυάλινες κεραμικές εστίες

Ξεχωριστές και μινιμαλιστικές, οι κεραμικές εστίες διαθέτουν κομψές επίπεδες, γυάλινες κεραμικές επιφάνειες. Εκτός από αυτά, μια σειρά από μεταλλικά θερμαντικά στοιχεία μεταφέρουν τη θερμότητα στις διάφορες εστίες μαγειρέματος, οι οποίες με τη σειρά τους θερμαίνουν τη κατσαρόλα ή το τηγάνι.

Η επίπεδη επιφάνειά τους, καθιστά εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν, ενώ, όταν είναι ηλεκτρικές, διαθέτουν συχνά διαισθητικά πάνελ ελέγχου αφής.

Επαγωγικές εστίες

Οι επαγωγικές εστίες διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία, χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να ζεσταίνουν το τηγάνι, αντί για την ίδια την εστία. Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια της εστίας σας θα παραμείνει σε θερμοκρασία δωματίου ακόμη και όταν μαγειρεύετε, αυτό τις καθιστά πολύ ασφαλείς και μια εξαιρετική επιλογή αν να έχετε παιδιά στο σπίτι.
Τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου αφής, η γρήγορη ρύθμιση της θέρμανσης και ο ελκυστικός σχεδιασμός είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των επαγωγικών εστιών.

Εστίες Γκαζιού

Εάν επιδιώκετε το τέλειο στη μαγειρική σας, οι κλασικοί, μη ηλεκτρικοί καυστήρες αερίου είναι μια φανταστική επιλογή για εσάς. Οι καυστήρες αερίου ανταποκρίνονται άμεσα στις ρυθμίσεις σας, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε τα επίπεδα θερμότητας με ακρίβεια.

Είναι ιδανικά για τηγανιτές πατάτες και μαγείρεμα στο τηγάνι, επίσης βγαίνουν σε χαμηλότερο κόστος.

2. Κάντε τη να ξεχωρίσει

Οι εστίες μπορούν να προσθέσουν μια γνήσια πινελιά στυλ στην κουζίνα σας.
Αν η συνολική εμφάνιση της κουζίνας σας είναι σημαντική για εσάς, μην ξεχάσετε να επιλέξετε το σωστό χρώμα. Ο σχεδιασμός και η εμφάνιση είναι πολύ σημαντικά! Οι οικογένειες περνούν πολύ χρόνο στην κουζίνα, γι αυτό φροντίστε να είναι ένα ωραίο μέρος για να είστε!
Τα κοινά χρώματα για τις εστίες είναι λευκό, μαύρο και ανοξείδωτο. Αυτά είναι ευπροσάρμοστα χρώματα και μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν το υπάρχον χρωματικό σας σχέδιο. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να προσθέσετε λίγο αντίθεση - επιλέγοντας ,για παράδειγμα, μια άσπρη εστία εάν το γενικό σας χρώμα σχεδίου είναι σκοτεινό.

3. Επιλέξτα τα προνόμια σας

Όπως και οι περισσότερες οικιακές συσκευές, οι εστίες Indesit προσφέρουν χρήσιμα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας σεφ.
Ακολουθεί μια επιλογή από λειτουργίες που προσφέρουν οι εστίες Indesit.

Καυστήρας Wok τριών δακτυλίων

Ανακατέψτε με στυλ
Ο ειδικός καυστήρας Wok τριών δακτυλίων της Indesit παρέχει μια εξαιρετικά ισχυρή διπλή φλόγα 3.25kw, για να ζεσταίνει γρήγορα και αποτελεσματικά το τηγάνι σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε αυτό το εξωτερικά τραγανό στρώμα τέλεια.