Ψάχνετε τον ιδανικό πλυντήριο πιάτων?

Ψάχνετε τον ιδανικό πλυντήριο πιάτων?
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με τα πλυντήρια πιάτων, μπορείτε να πείτε στο πλύσιμο με το χέρι αντίο. Αυτό από μόνο του τα κάνει φοβερά!

Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, για να κάνετε μια ενημερωμένη αγορά. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα, για να επιλέξετε το σωστό πλυντήριο πιάτων για εσάς.

Έτοιμοι; Ας προχωρήσουμε!

1. Επιλέξτε το στυλ σας.
εντοιχισμένο ή ελεύθερο;

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από την εμφάνιση της τρέχουσας κουζίνας σας. Αν έχετε ήδη χώρο που περιέχει εντοιχισμένες συσκευές, πιθανότατα θα πάτε για αυτή την επιλογή.
Οι εντοιχισμένες συσκευές εξασφαλίζουν ότι το πλυντήριο πιάτων σας συνδυάζεται με το στυλ της κουζίνας σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, ο χώρος δεν είναι θέμα, πηγαίνετε για ένα ελεύθερο πλυντήριο πιάτων. Οι ανεξάρτητες συσκευές Indesit διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, οπότε είναι εξαιρετικό να σας τις δείξουμε!

Μια σημείωση για το χρώμα:

τα κοινά χρώματα για οικιακές συσκευές ανεξάρτητες είναι λευκές, μαύρες και Inox. Αυτά είναι ευπροσάρμοστα χρώματα, ώστε να μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλα, αλλά ίσως θελήσετε να προσθέσετε λίγο αντίθεση - επιλέγοντας ένα λευκό, εάν το γενικό χρώμα σας είναι σκοτεινό, για παράδειγμα.

2.Πάρτε το μέτρο σας!

Πριν αγοράσετε τη συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβαθμίσει το χώρο που διαθέτετε. Πάρτε το μέτρο σας και υπολογίστε το διαθέσιμο πλάτος, ύψος και βάθος.

Τα πλυντήρια πιάτων έχουν γενικά τρία μεγέθη: Πλήρες, λεπτό και compact.

Έχετε επίσης κατά νου ότι οι compact εκδόσεις ποικίλλουν. Η Indesit, για παράδειγμα, προσφέρει πλυντήρια πιάτων, τα οποία, συνολικά, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τα μοντέλα είτε λεπτά είτε πλήρους μεγέθους.

Και να θυμάστε: μην περιορίζετε τη μέτρησή σας μόνο στην κουζίνα! Λάβετε υπόψη το πλάτος όλων των θυρών / διαδρόμων / εισόδων που θα πρέπει να μεταφερθεί η νέα σας συσκευή, όταν παραδοθεί. Δεν θα θέλατε να λάβετε τη νέα σας συσκευή, και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να περάσει από την μπροστινή πόρτα!

3.Λάβετε υπόψη σας τις συνήθειες πλύσης σας

Η οικογένειά σας είναι μεγάλη; Έχετε συχνά φιλοξενήσει γεύματα με φίλους; Αν ναι, οι πιθανότητες είναι ότι τα βρώμικα πιάτα σας συσσωρεύονται αρκετά γρήγορα.

Ή ίσως το αντίθετο ισχύει, θέλετε ένα πλυντήριο πιάτων, αλλά η ημερήσια ποσότητα των λερωμένων πιάτων στο νοικοκυριό σας είναι σχετικά μικρή.
Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο αριθμός των θέσεων που θα χρειαστεί το νέο σας πλυντήριο πιάτων.

Τι είναι η μέτρηση χώρου; Λοιπόν, παρουσιάστε μια επίσημη διάταξη δείπνου. Κάθε επισκέπτης θα έχει: ένα πιάτο δείπνο, πιάτο επιδόρπιο, κουτάλι επιδόρπιο, σούπα, κουτάλι σούπας, ένα ποτήρι, κύπελλο τσαγιού, πιατάκι, κουταλάκι του γλυκού, μαχαίρι, πιρούνι. Όλα αυτά, σε συνδυασμό, μας δίνουν μια μέτρηση χώρου. Πολλαπλασιάστε αυτά με τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων τοποθεσιών που σας προσφέρει το πλυντήριο πιάτων και αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσες θέσεις θα μπορέσετε να χωρέσετε μέσα σε αυτό.

4.Επιλέξτα τα προνόμια σας

Τα πλυντήρια πιάτων συχνά διαθέτουν ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Μια καλή συμβουλή είναι να διαβάσετε προσεκτικά τα σχετικά με τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά και να εξετάσετε προσεκτικά αν θα τα χρησιμοποιήσετε ή όχι.

Εδώ είναι μια επιλογή των χαρακτηριστικών από τα πλυντήρια Indesit.

Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης

Τέλειος συγχρονισμός!
Ένας χρονοδιακόπτης καθυστέρησης σας επιτρέπει να φορτώσετε το πλυντήριο σας και να ρυθμίσετε τον κύκλο για να ξεκινήσει όταν είναι πιο κατάλληλο για εσάς.
Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διαισθητικό χρονοδιακόπτη καθυστέρησης στο πλυντήριο Indesit για να προγραμματίσετε τη συσκευή να ξεκινήσει αργότερα τη μέρα ή τη νύχτα, εκτός ωρών αιχμής, για να εξοικονομήσετε στους λογαριασμούς ενέργειας.

Extra κύκλος

Η συλλογή της Indesit eXtra διαθέτει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τη ζωή σας.

Αφαιρέστε το επάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων eXtra για να απολαύσετε ένα ευρύχωρο εσωτερικό 53 cm, για παράδειγμα.

Η καινοτόμος υδραυλική τεχνολογία θα αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες και τα κατάλοιπα τροφίμων, έτσι μπορείτε να απολαύσετε πεντακάθαρα πιάτα, πάντα.