Γρήγορο και εύκολο πλύσιμο ρούχων κάθε μέρα

Η εργονομία, η ευελιξία και η ταχύτητα είναι μόνο τρία από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς Indesit πλυντηρίων ρούχων άνω φόρτωσης.
 • Turn & Go
 • Rapid Wash
 • Push & Open
 • Μόνο 45 λεπτά για το πλύσιμο της καθημερινής μπουγάδας σας με μόλις 1 στρίψιμο κουμπιού*

  Το Turn & Go είναι ένα νέο και αποκλειστικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να πλένετε τα ρούχα σας καθημερινά εύκολα και γρήγορα κάθε μέρα.

  *1 γύρισμα κουμπιού απαιτείται μετά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής.

 • 5 γρήγοροι κύκλοι πλύσης που διαρκούν λιγότερο από 59 λεπτά.

  Χάρη στα προγράμματα RapidWash εξοικονομήστε χρόνο και απολαύστε κορυφαία ποιότητα καθαριότητας.

 • Μια νέα λύση σχεδιασμού

  Μια νέα και εργονομική λύση σχεδιασμού που κάνει το άνοιγμα του πλυντήριο άνω φόρτωσης ακόμα πιο εύκολο.

Τεχνολογία Turn & Go

Σε χρόνο λιγότερο από 45 λεπτά, αυτό το ειδικό πρόγραμμα εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα εφικτά για οποιονδήποτε. Βάλτε τα βαμβακερά και τα συνθετικά ρούχα σας μέσα στο πλυντήριο, απλά γυρίστε το κουμπί για να επιλέξετε το Turn&Wash και στη συνέχεια προχωρήστε με κάτι άλλο: αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας.

Σύστημα Push & Open

Χάρη στη νέα λαβή Push&Open, μπορείτε απλά να ανοίξετε την πόρτα του πλυντηρίου ακόμα και αν τα χέρια σας είναι γεμάτα. Πατήστε την με ένα δάχτυλο ή ακόμα και με τον αγκώνα σας για μια πιο άνετη χρήση.

Rapid Wash

Χάρη στα προγράμματα που είναι αφιερωμένα σε διαφορετικούς τύπους υφασμάτων όπως βαμβακερά, συνθετικά, ακόμη και μάλλινα, μπορείτε να πλύνετε ό, τι θέλετε σε πολύ σύντομο χρόνο.