Εύκολο στέγνωμα ρούχων με ένα πάτημα*!

Ψάχνετε για στεγνωτήριο που ξέρει ακριβώς τι να κάνει σε σύντομο χρόνο και σας επιτρέπει να αναθέσετε σε οποιονδήποτε μέλος της οικογένειας σας να το ενεργοποιήσει;

* Σύμφωνα με τον κανονισμό απαιτούνται δύο ενέργειες.

  • Push&Go
  • Έξυπνο σιδέρωμα
  • Φίλτρο ευκολο στο καθαρισμό
  • Ένας κύκλος για μειωμένο χρόνο και προσπάθεια.

    Με ένα άγγιγμα της οθόνης, ένας ειδικός αλγόριθμος θα ρυθμίσει το σωστό συνδυασμό θερμοκρασίας (διατηρείται σταθερός στους 45 °C), ενέργειας αντλίας θερμότητας, προσαρμορμογή των κινήσεων του κάδου και την ακρίβεια των αισθητήρων υγρασίας, για να στεγνώσει άριστα ένα φορτίο ρούχων έως και 4 kg, σε 90 λεπτά. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος σε όλα τα καθημερινά βαμβακερά και συνθετικά ρούχα σας.

  • Κάθε φορά που υπάρχει η ανάγκη να μειωθούν οι πτυχώσεις πριν από το σιδέρωμα, ο κύκλος Smart Iron στεγνώνει τα ρούχα σας χωρίς να δημιουργούνται πτυχώσεις, κάνοντας το σιδέρωμα εξαιρετικά εύκολο. Μετά την επιλογή του κύκλου, η συσκευή με εξαιρετική φροντίδα θερμαίνει τον αέρα έως και 50°C για να μειώσει τις πτυχώσεις στα ρούχα σας. Στο τέλος του κύκλου Smart Iron, από την άλλη πλευρά, η φάση Cool tumble έχει μειωθεί για να κρατήσει τις ίνες πιο χαλαρές, εξασφαλίζοντας έτσι ομαλό και εύκολο σιδέρωμα.

  • Στο νέο στεγνωτήριο Indesit, ο καθαρισμός του φίλτρου του συμπυκνωτή γίνεται ευκολότερος και γρηγορότερος. Τόσο σε μοντέλα συμπυκνωτή όσο και σε μοντέλα αντλιών θερμότητας, το νέο φίλτρο συμπυκνωτή είναι σε θέση να συλλέξει όλο το χνούδι στην περιοχή συμπύκνωσης, διατηρώντας το ίδιο το φίλτρο πάντα χωρίς χνούδι και επομένως εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του στεγνωτηρίου σας.

Η ΣΥΛΛΟΓΉ ΜΑΣ ΑΠΌ ΕΎΚΟΛΟΧΡΗΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΚΑΘΙΣΤΆ ΔΥΝΑΤΉ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏΝΤΑΣ ΧΡΌΝΟ, ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΣΤΙΆΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΊΑ.

Σχεδιασμός Εξέλιξης

Ένα ολοκληρωτικά ιταλικό στυλ.

Η Indesit δημιούργησε μια ολοκληρωμένη γκάμα στεγνωτηρίων διαθέσιμων σε 3 διαφορετικές διαμορφώσεις, για να σας επιτρέψει να επιλέξετε το μοντέλο σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Ενσωματωμένη λαβή πόρτας.

Ενσωματωμένη λαβή πόρτας.

Η εργονομική ενσωματωμένη λαβή πόρτας, εξασφαλίζει εύκολη και ασφαλή πρόσφυση μαζί με βέλτιστη ευθυγράμμιση με το κυρίως τμήμα του στεγνωτηρίου. Μια τέλεια σύνθεση άνεσης και σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός της πόρτας του στεγνωτήριου περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο γυάλινο φινιστρίνι που επιτρέπει την άνετη τοποθέτηση και εξαγωγή των ρούχων σας.

Μεγάλος πίνακας ελέγχου

Μεγάλος πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου έχει μεγεθυνθεί ώστε τα κύρια χαρακτηριστικά λειτουργίας να είναι πλέον ευδιάκριτα και η επιλογή προγραμμάτων ποιο ευανάγνωστη. Επιπλέον, η πολυλειτουργική οθόνη επιτρέπει την άμεση αλληλεπίδραση με τη συσκευή, για τον έλεγχο όλων των λειτουργίων του στεγνωτηρίου.

Πάντα προσαρμοσμένο στέγνωμα, στο λιγότερο χρόνο.

Push&Go είναι ένας κύκλος που έχει σχεδιαστεί για να στεγνώσετε τα ρούχα σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένας σύμμαχος για να σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινότητα σας ευκολότερη: τέλεια στεγνά ρούχα με λίγες και απλές κινήσεις. Και όταν πρόκειται για συντήρηση, δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο: το στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με νέο φίλτρο συμπυκνωτή που μπορεί να καθαριστεί πανεύκολα.

Xpress 45’

Χρονομετρημένα γρήγορο πρόγραμμα στεγνώματος, ιδανικό για ρούχα όπως πουκάμισα που φοριούνται καθημερινά και προηγουμένως περιστρέφονται στο πλυντήριο ρούχων με μεγάλη ταχύτητα.

Αθλητικά Παπούτσια

Το ιδανικό πρόγραμμα για το στέγνωμα αθλητικών παπουτσιών από συνθετικά υλικά ή καμβά. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο σε συνδυασμό με το ειδικό εξάρτημα σχάρας παπουτσιών που παρέχεται.

Βρεφικά ρούχα

Πρόγραμμα απαλού στεγνώματος ευαίσθητων υφασμάτων και βρεφικών φορμών, προστατεύοντας πάντα τις ίνες τους.

Πουκάμισα

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στεγνώνει βαμβακερά πουκάμισα, βαμβακερά – συνθετικά ρούχα.

Συνθετικά

Πρόγραμμα κατάλληλο για συνθετικά ρούχα.

Παπλώματα

Κύκλος ειδικά σχεδιασμένος για να στεγνώνει ογκώδη ρούχα όπως μονά παπλώματα, για να σας βοηθήσει να τα διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Φροντίδα κατά των πτυχώσεων

Αυτή η επιλογή προσθέτει φροντίδα κατά των πτυχώσεων των ρούχων σας στον κύκλο στεγνώματος. Μέσω της περιστροφής του κάδου, εμποδίζει το σχηματισμό πτυχώσεων στα ρούχα περιστρέφοντάς τα επανειλημμένα και για αρκετές ώρες, μέχρι να τα βγάλετε από το στεγνωτήριο.

Χρόνος στεγνώματος

Πρακτική επιλογή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο στεγνώματος χειροκίνητα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ελεύθερα πόσο χρόνο θέλετε να διαρκέσει ο κύκλος στεγνώματος.

Καθυστέρηση έναρξης

Επιλογή που σας επιτρέψει να καθυστερήσετε την εκκίνηση του κύκλου στεγνώματος ρυθμίζοντας το στεγνωτήριο σας να λειτουργεί σε μεταγενέστερο επιθυμητό χρόνο.