Η λύση με ένα κουμπί για το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σας*

* Απαιτείται 1 πάτημα κουμπιού μετά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής.
 • Push&Go
 • Wash & dry
 • Κατά των λεκέδων
 • Airfresh
 • Rapid 30'
 • Push&Go

  Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να ενεργοποιηθεί η συσκευή, να επιλεγεί πρόγραμμα και να ξεκινήσει ο κύκλος πλυσίματος και στεγνώματος. Τόσο απλά

  * Απαιτείται 1 πάτημα κουμπιού μετά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής.

 • Καθαρά και στεγνά ρούχα σε 45’

  Το Wash&Dry περιλαμβάνει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό κύκλο πλυσίματος 15 λεπτών και στη συνέχεια, έναν κύκλο στεγνώματος 30 λεπτών. Η ειδική τεχνολογία Wash&Dry εγγυάται εύκολο σιδέρωμα των ρούχων σας, για να είναι περιποιημένα και έτοιμα κάθε στιγμή.

 • Πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες.

  Επιλέξτε τον τύπο λεκέ και αφήστε το Πλυντήρια-στεγνωτήρια να κάνει τα υπόλοιπα: θα επιλέξει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση πλυσίματος για να τον αφαιρέσει. Εσείς καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Τρόφιμα: κρασί, φρούτα, σάλτσες, σως και άλλοι οργανικοί λεκέδες. Εργασία: μελάνι, λάδια μηχανής κλπ. Εξωτερικοί χώροι: λάσπη, γρασίδι και άλλοι συνηθισμένοι λεκέδες της υπαίθρου. Κύκλοι για βαμβακερά και συνθετικά στους 30° και τους 60°C.

 • Airfresh

  Ο κύκλος AirFresh φρεσκάρει τα καθαρά ρούχα σας σε μόλις 30 λεπτά. Ο ζεστός αέρας διεισδύει σε βάθος στις ίνες χάρη στην ειδική κίνηση του κάδου και συμβάλλει στην απομάκρυνση του καπνού, του λαδιού και άλλων σωματιδίων

 • Rapid 30'

  Το ιδανικό πρόγραμμα όταν δεν υπάρχει χρόνος: μόνο 30 λεπτά για να ολοκληρώσετε τον κύκλο πλύσης.

Τεχνολογία Push & Go

Τεχνολογία προγραμματισμού Turbo

Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να ενεργοποιηθεί η συσκευή, να επιλεγεί πρόγραμμα και να ξεκινήσει ο κύκλος πλυσίματος*. Σε 45 λεπτά έχετε πεντακάθαρα ρούχα.

* Απαιτείται 1 πάτημα κουμπιού μετά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής.

Κατάλληλο για όλους

2 δευτερόλεπτα: με το πάτημα ενός κουμπιού.

1 κουμπί: ενεργοποιεί τη συσκευή, επιλέγει και ξεκινά το καθημερινό πρόγραμμα Wash&Dry που είναι ιδανικό για βαμβακερές και συνθετικές ίνες ταυτόχρονα.

0 προβλήματα: κορυφαία αποτελέσματα, ρούχα που σιδερώνονται εύκολα.

Χαλαρώστε, φροντίζουμε εμείς για σας

* Απαιτείται 1 πάτημα κουμπιού μετά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής.

Εξέλιξη του σχεδίου

Ιταλικό σχέδιο

Αξιοπιστία, ανθεκτικότητα, ομορφιά. Η συσκευή Innex προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία χρήσης σε συνδυασμό με το ιταλικό σχέδιο που τραβά τα βλέμματα.

Απλό και διαισθητικό

Απλό και διαισθητικό

Όλα όσα χρειάζεστε, με μια ματιά

Τα πάντα στο πλυντήριο-στεγνωτήριο Innex έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απλή, διαισθητική χρήση: το κουμπί Push&Wash φαίνεται αμέσως χάρη στο μπλε χρώμα του. Τα προγράμματα και οι κύκλοι χωρίζονται με σαφήνεια για να βρίσκετε εύκολα αυτό που θέλετε. Όλες οι ειδικές λειτουργίες συνοδεύονται από σαφείς περιγραφές πάνω στον επανασχεδιασμένο πίνακα ελέγχου. Εύκολο, έτσι δεν είναι;

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε

Το πολύ μεγάλο άνοιγμα του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου Innex κάνει εύκολη τη φόρτωση και την εκφόρτωση των ρούχων. Η εργονομική λαβή του έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνετη και εύκολη χρήση.