Το νέο πλυντήριο πιάτων για όλα τα μεγέθη

Απολαύστε eXtra αποτελέσματα σε μία μόλις ώρα
 • Νέος κύκλος eXtra
 • Μοτέρ Inverter
 • Επιλογή eXtra Light
 • Χωράνε όλα, από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα

  Ο νέος κύκλος eXtra είναι ειδικά σχεδιασμένος για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως λαμαρίνες, πλαίσια εστίας, ταψιά για πίτσα και μεγάλα τηγάνια.
  Απλώς αφαιρέστε το πάνω καλάθι για να εξασφαλίσετε 53 εκ. κάθετου χώρου και λαμπερή καθαριότητα. Λαμαρίνες, πλαίσια εστίας, ταψιά για πίτσα και μεγάλα τηγάνια.

 • Για επίμονους λεκέδες από τρόφιμα.

  Η συνδυασμένη δράση του μοτέρ Inverter και το καινοτόμο υδραυλικό σύστημα εγγυάται τέλεια αποτελέσματα σε μία ώρα, ακόμα και όταν πρόκειται για πολύ λερωμένα πιάτα.

 • Ειδική φροντίδα για τα ευαίσθητα αντικείμενα.

  Η επιλογή eXtra Light αποτελεί την ιδανική λύση για το πλύσιμο μεγάλων και εύθραυστων αντικειμένων με την απαραίτητη προσοχή.

Νέο Extra Hygiene

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Αυτός ο νέος κύκλος είναι ειδικά σχεδιασμένος για τα παιχνίδια του μωρού σας, τα μπιμπερό, τα μαχαιροπίρουνα και τα πιάτα και εξασφαλίζει κορυφαία φροντίδα και υγιεινή.

Baby Care

Για πιάτα χωρίς μικρόβια

Το Baby Care είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος κύκλος που απομακρύνει το 99,9999% των βακτηριδίων εξασφαλίζοντας υγιεινή για όλη την οικογένεια, ειδικά για τα μωρά και τα νήπια*. Το Baby Care προσφέρει εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα και στέγνωμα οποιουδήποτε αντικειμένου, και μάλιστα, όχι μόνο όσων σχετίζονται με τα τρόφιμα αλλά και παιχνίδια και άλλα εξαρτήματα που απαιτούν σχολαστικό καθαρισμό.

BabyZoo

Το καθάρισμα γίνεται πανεύκολο

Το Baby Zoo της Indesit είναι ένας ειδικός δίσκος με πολλούς ρυθμιζόμενους χώρους για το σχολαστικό καθάρισμα των μπιμπερό και των πιπιλών, των μαχαιροπίρουνων και των πιάτων χωρίς μάλιστα να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα αντικείμενα. Στο τέλος του κύκλου πλυσίματος και στεγνώματος, μπορείτε να αφαιρέσετε τον δίσκο Baby Zoo με όλα τα απολυμασμένα αντικείμενα και να τα φυλάξετε μέσα σε αυτόν.

*Για κορυφαία απολύμανση, συνιστούμε επιπλέον καθαρισμό με αποστειρωμένο υγρό.

Ιταλικό σχέδιο

Τα πλυντήρια πιάτων Indesit eXtra είναι όμορφα και τραβάνε τα βλέμματα. Διαλέξτε το αγαπημένο σας στυλ: ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί ή λευκό με γκρι λεπτομέρειες.

Μέγιστη αποτελεσματικότητα

Το πλυντήριο πιάτων EXtra δεν απαιτεί πλύσιμο στο χέρι: η πρόπλυση γίνεται από την ίδια τη συσκευή με τα προγράμματα Eco και Normal, ενώ μπορεί να επιτευχθεί μέγιστη απόδοση με τα αυτόματα προγράμματα χάρη στους αισθητήρες θολότητας και το μοτέρ Inverter που βελτιστοποιούν όλες τις παραμέτρους του πλυσίματος.

Εύκολη και ευέλικτη χρήση

Η φόρτωση και η εκφόρτωση του πλυντηρίου πιάτων EXtra είναι εύκολη και ασφαλής χάρη στα καλάθια που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη ευελιξία και χωράνε έως και 14 σερβίτσια. Το εύχρηστο σύστημα ανύψωσης σηκώνει το πάνω καλάθι εξασφαλίζοντας επιπλέον 3,5 εκ. χώρου για τις ψηλές κατσαρόλες.

Ελάχιστη κατανάλωση.

Τα πλυντήρια πιάτων eXtra καταναλώνουν μόνο 9 λίτρα νερό (περίπου 44% λιγότερο από τα παραδοσιακά πλυντήρια πιάτων*) για το πλύσιμο 14 σερβίτσιων.
Η σειρά Indesit eXtra επιτυγχάνει επίσης τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση στην κλάση A+++ και εγγυάται κορυφαία απόδοση πλυσίματος και στεγνώματος με 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από την κλάση A+. Έτσι, η μείωση των εξόδων και του περιβαλλοντικού αντικτύπου είναι πιο εύκολο για όλους.
* δηλ. ένα πλυντήριο που καταναλώνει 16 λίτρα νερό.

Τεχνολογία και ασφάλεια

Όλα τα πλυντήρια πιάτων eXtra διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένα συστήματα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κατά τη χρήση τους. Ο νέος εικονικός αισθητήρας παρεμβαίνει σε περίπτωση σχηματισμού αφρού ή απόφραξης κάποιου φίλτρου ρυθμίζοντας την ταχύτητα του μοτέρ και την παροχή νερού για να επιλύσει το πρόβλημα χωρίς να διακόψει τον κύκλο. Σε περίπτωση ξαφνικής αλλαγής στην πίεση του νερού ή ρήξης του σωλήνα παροχής νερού, το σύστημα Διακοπής Νερού διακόπτει αμέσως την είσοδο του νερού κλείνοντας τη βάνα προκειμένου να σταματήσει η συσκευή.
Το σύστημα Υπερχείλισης εγγυάται έξυπνο έλεγχο της ποσότητας νερού που παρέχεται στο πλυντήριο πιάτων. Σε περίπτωση υπέρβασης της απαραίτητης ποσότητας νερού, το σύστημα διακόπτει τη λειτουργία της συσκευής και απορρίπτει το επιπλέον νερό.

Αθόρυβο

Τα πλυντήρια πιάτων Indesit είναι αθόρυβα και σας επιτρέπουν να κάνετε ταυτόχρονα άλλες δραστηριότητες. Το νέο μοτέρ Inverter και τα ηχομονωτικά υλικά εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία τη νύχτα μειώνοντας το επίπεδο θορύβου σε 44 d(B)A, που αντιστοιχεί σε μια χαμηλόφωνη συζήτηση.

Προγράμματα και επιλογές

Τα νέα πλυντήρια πιάτων eXtra προσφέρουν μια πληθώρα προγραμμάτων και επιλογών που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη: από το πρόγραμμα ECO έως το ΕΝΤΑΤΙΚΟ, από τον κύκλο ΓΡΗΓΟΡΟ 40 λεπτών έως το ΜΙΣΟ ΦΟΡΤΙΟ και την επιλογή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Αξιοπιστία

Το εσωτερικό των νέων πλυντηρίων πιάτων EXTRA είναι 100% από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα υλικό που μεγιστοποιεί την απόδοση πλυσίματος και στεγνώματος και εγγυάται κορυφαία υγιεινή και μακροχρόνια αξιοπιστία.