Για πιο καθαρά πιάτα απο ποτέ, μετρήστε απλά μέχρι το 28

3 λεπτά για να συσκευάσετε το μεσημεριανό γεύμα για το σχολείο, 5 λεπτά για να καλωσορίσετε απροσδόκητα επισκέπτες για δείπνο, 1 λεπτό για να δώσετε την τελική πινελιά στην τούρτα πριν από το πάρτι. Όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή, κάθε λεπτό μετράει.

Ειδικά στην κουζίνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νέο πλυντήριο πιάτων Indesit έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ποιότητα που αξίζει σε κάθε οικογένεια, στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Σχεδιασμένο για να είναι τόσο εύκολο στη χρήση που όλοι μπορούν να βοηθήσουν.

 
Push&Go

Με το Push&Go, ένας αποτελεσματικός καθημερινός κύκλος ενεργοποιείται αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού, για πλύσιμο και στέγνωμα χωρίς να χρειάζεται πρόπλυση. Για να πάρετε χωρίς κόπο τα πιο λαμπερά αποτελέσματα.

Διαχείριση χώρου

Με το πρακτικό τρίτο ράφι του νέου πλυντηρίου πιάτων Indesit και τον κύκλο extraSize, ο χώρος δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα επειδή όλα βρίσκουν τη θέση του, ακόμη και τα αντικείμενα XXL και τα μεγάλα μαγειρικά σκεύη.

Extra Hygiene

Ένας ειδικός κύκλος πλύσης απολυμαίνει όλα τα είδη κουζίνας χωρίς κόπο, εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση του 99.9999% των βακτηρίων και την καλύτερη φροντίδα υγιεινής για όλη την οικογένεια.

Αυτόματο άνοιγμα πόρτας

Χάρη στον νέο αλγόριθμο ελέγχου θερμοκρασίας, ένα αυτόματο σύστημα ανοίγματος πόρτας ανοίγει την πόρτα κατά 10° στο τέλος του κύκλου πλύσης. Αυτό επιτρέπει τη βελτίωση της απόδοσης στεγνώματος κατά 25%, επιτρέποντας στον ατμό από το πλύσιμο να εξέρχεται με ασφάλεια και τα πιάτα σας να στεγνώνουν φυσικά.