Νέα

Το νέο πλυντήριο Eco Time είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την εξοικονόμηση νερού, χρόνου και ενέργειας: Η επιλογή Energy Saver, η ζώνη προγραμμάτων στους 20 ° C βαθμούς όπως και ο αισθητήρας Water Balance, εγγυώνται βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων πλύσης με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο αισθητήρας Water Balance, ενεργός καθ' όλη τη διάρκεια των κύκλων πλύσης, "ζυγίζει" το βάρος των ρούχων έτσι ώστε τo πλυντήριο να χρησιμοποιεί μόνο την απαραίτητη ποσότητα νερού για το συγκεκριμένο φορτίο και έτσι εγγυάται την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας για τη θέρμανσή του.

Η επιλογή Energy Saver εγγυάται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, που σημαίνει έως και 70% σε σύγκριση με τον κύκλο για Βαμβακερά στους 30° C βαθμούς. Χάρη στην ειδική κίνηση του τυμπάνου, μπορεί να εξασφαλίσει τις επιδόσεις πλύσης των κύκλων 30° C βαθμών, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Ενεργειακή Κλάση

Η Ενεργειακή κλάση Α++ που επιτυγχάνεται στα πλυντήρια ρούχων Indesit Eco Time είναι η απόδειξη της ενεργειακής τους αποδοτικότητας και εγγυάται μεγιστη εξοικονόμηση ενέργειας σε όλες τις φάσεις πλύσης και για οποιοδήποτε ύψος φορτίου και αν πλύνουμε.

Ζώνη 20° C βαθμών

Η ζώνη προγραμμάτων 20° C βαθμών είναι σχεδιασμένη να πλένει υφάσματα σε χαμηλές θερμοκρασίες (20° C) και εγγυάται τα αποτελέσματα πλύσης που συναντάμε σε κύκλους 40° C, και με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40%. Ειδικές κινήσεις του τυμπάνου εφαρμόζονται στο κάθε πρόγραμμα για τη βελτιστοποίηση της δράσης του απορρυπαντικού για να απομακρύνει άψογα βρωμιά και λεκέδες.

Εξοικονομήστε Ενέργεια

Η Indesit σχεδίασε την επιλογή Energy Saver για να σας επιτρέπει να εξοικονομείτε έως και 70% ενέργεια σε σύγκριση με τον κύκλο για Βαμβακερά στους 30° C βαθμούς. Συνδυάζοντας την επιλογή Energy Saver με τα προγράμματα για Βαμβακερά, Συνθετικά ή Τζην, εξασφαλίζετε τις επιδόσεις πλύσης που συναντάμε στους 30° C, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Εξοικονομήστε Χρόνο

Η Επιλογή Eco Time, διαθέσιμη σε όλα τα προγράμματα για βαμβακερά και συνθετικά, καθυστά δυνατή την πλύση φορτίου έως και 3 κιλά από υφάσματα ελαφρώς λερωμένα, κατά 30% γρηγορότερα από έναν κλασικό κύκλο για βαμβακερά.

Εξοικονομήστε Νερό

Ο αισθητήρας Water Balance στα πλυντήρια ρούχων Eco Time, είναι ενεργός καθ' όλη τη διάρκεια των κύκλων πλύσης και μετράει το πραγματικό βάρος του φορτίου έτσι ώστε να χρησιμοποιείται μόνο η απαραίτητη ποσότητα νερού για το συγκεκριμένο φορτίο.

Τα πλυντήρια Eco Time της Indesit προσφέρουν προγράμματα για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Χάρη στο τύμπανο που έχει ειδικά τελειοποιηθεί, τα πλυντήρια της Indesit σας επιτρέπουν να πλένετε τα υφάσματά σας μέρα με τη μέρα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη φροντίδα, ακόμα και με πιο σύντομες πλύσεις.

Ειδικά Προγράμματα

Το Πρόγραμμα Τζην δίνει τη δυνατότητα να πλένετε τζην υφάσματα προσεκτικά, χωρίς να βάζει σε κίνδυνο το χρώμα, την υφή ή τις ίνες του υφάσματος σας.

Το Πρόγραμμα Express δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρετε ένα φορτίο από ελαφρώς λερωμένα υφάσματα (έως και 1,5 kg) σε μόλις 15 λεπτά.

Η τεχνολογία Indesit έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό ενός ειδικού κύκλου για το πλύσιμο παπουτσιών: στον Ειδικό κύκλο για Παπούτσια η ταχύτητα περιστροφής του τυμπάνου αποτρέπει την κρούση, την κύρια αιτία δηλαδή που προκαλέι φθορές στα παπούτσια.

Τα Προγράμματα Σπορ Εντατικά και Σπορ Ελαφριά έχουν σχεδιαστεί για να πλένουν περισσότερο ή λιγότερο βρώμικα αθλητικά ενδύματα με απόλυτο σεβασμό για όλα τα είδη των υφασμάτων, παρέχοντας έτσι τα βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης.