Νέα

Ψυγεία No Frost
Dynamic Air Control

Απόλυτη ελευθερία και ευελιξία στη συντήρηση των τροφίμων χάρη στην τεχνολογία No Frost Dynamic Air Control.

Μοντέρνες, λιτές γραμμές, μία οθόνη αφής και ο εργονομικός σχεδιασμός καθιστούν τα νέα ψυγεία εύκολα στη χρήση και ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε κουζίνα.

Οθόνη Αφής
Κάποια από τα μοντέλα στην νέα σειρά έχουνε οθόνη αφής: απλή και εύχρηστη, εμφανίζει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το ψυγείο και μπορεί να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μεγαλύτερη Χωρητικότητα
Είναι ευκολότερα στη χρήση και τον καθαρισμό, και προσφέρουν καλύτερη ορατότητα των τροφίμων στα ράφια. Χάρη στο νέο σχεδιασμό, τα νέα μοντέλα προσφέρουν έως και 20 λίτρα μεγαλύτερη χωρητικότητα, χώρο δηλαδή που θα καταλάμβαναν 60 κουτάκια αναψυκτικού.

Εργονομικά χερούλια
Διακριτικός σχεδιασμός χάρη στην εξωτερική λαβή, η οποία δίνει στο ψυγείο μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Η Indesit διαθέτει επίσης μια εναλλακτική πρόταση, μοντέλα με ενσωματωμένη λαβή (χούφτα) για μεγαλύτερη ελευθερία στον τρόπο επίπλωσης.

No Frost Dynamic Air Control

Το σύστημα No Frost Dynamic Air Control εγγυάται ομοιόμορφη και σταθερή θερμοκρασία στο θάλαμο συντήρησης και αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στην κατάψυξη που σημαίνει τέλος στην κουραστική και ενοχλητική απόψυξη του καταψύκτη. Η νέα στήλη Multiflow στην πλάτη του θαλάμου συντήρησης είναι σχεδιασμένο για την τέλεια κυκλοφορία του αέρα: η ροή του αέρα δεν κατευθύνεται απευθείας στα τρόφιμα αλλά ακολουθεί μια κυκλική τροχιά γύρω από τα ράφια. Αυτό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τα τρόφιμα σας, που περιβάλλονται από μια σταθερή ροή ψυχρού αέρα.

Γρήγορη αποκατάσταση
εσωτερικής θερμοκρασίας

Με τον νέο φυγοκεντρικό ανεμιστήρα brushless, η αποκατάσταση της θερμοκρασίας μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα: Μετά το άνοιγμα της πόρτας, η θερμοκρασία επιστρέφει στα ιδανικά επίπεδα 40% γρηγορότερα από ότι ένα κλασικό ψυγείο.


Fast freezing

Η λειτουργία αυτή μειώνει τη θερμοκρασία της κατάψυξης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία κατάψυξης νωπών τροφίμων έτσι ώστε να διατηρούνται καλύτερα.

Fast cooling

Για φρέσκα τρόφιμα που απαιτούν γρήγορη ψύξη, η λειτουργία αυτή μειώνει τη θερμοκρασία του θαλάμου συντήρησης σε μόλις λίγα λεπτά, για να διατηρεί τα τρόφιμα στα καλύτερα δυνατά επίπεδα.

Ενεργειακή Κλάση Α+

Μία πλήρης γκάμα ψυγείων με ενεργειακή κλάση Α+. Βέλτιστες επιδόσεις ψύξης και συντήρησης των τροφίμων σας με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 20% σε σχέση με την ενεργειακή κλάση Α.

Πιο αθόρυβα

Βέλτιστη απόδοση με ελάχιστο θόρυβο. Με το νέο εφαπτόμενο ανεμιστήρα χωρίς ψήκτρες, η χρήση γίνετε πιο αθόρυβη, άνετη και λειτουργική.

Πιο ανθεκτικά ράφια

Τα ράφια είναι ακόμα πιο ανθεκτικά, μπορούν να υποστηρίξουν φορτίο πάνω από 25 κιλά πριν αρχίσουν να λυγίζουν.